Meter of peter worden van een appelboom? Grijp je kans vóór 31 januari!

20160122-hoeveindezonAl meer dan 25 jaar baten Dirk & Ann Hoeve In de Zon in Vissenaken uit. Aan de overkant van de steenweg ligt een boomgaard (1,7ha) die oorspronkelijk bij de hoeve hoorde. Deze willen ze graag terugkopen, zo kunnen ze hun bedrijf verder verbreden en verduurzamen, én hun klanten laten genieten van vers biologisch hoogstamfruit uit de boomgaard!

Dit wordt mogelijk door De Landgenoten, een coöperatie die landbouwgrond koopt en verhuurt aan bioboeren. Door aandeelhouder te worden van De Landgenoten investeer je dus mee in vruchtbare landbouwgrond en geef je bioboeren de kans een bedrijf op te starten of uit te breiden.

Wie meter of peter van een appelboom wil worden, kan bij de Landgenoten een aandeel (250 euro) kopen voor Hoeve In de Zon. Momenteel zijn er reeds voor 84% aandelen gekocht. Dus, wil je graag een aandeel, dan is het nu hét moment om er eentje te kopen, want eind januari loopt de campagne voor Hoeve In de Zon af. Zodra de aankoop rond is, word je uitgenodigd voor een officiële inhuldiging. Bij de eerste appeloogst ontvang je een berichtje zodat je de eerste appels van jouw boom gratis kan komen afhalen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *